On April 15th, 2024, the AAA Global Care Foundation made a brief stop at a place in Prague where underserved people congregate. Pastor Yomi handed out some snacks and shared a few words. The snacks were gratefully received and brightened everyone's day, particularly as it was cold and windy. The video below shows Pastor Yomi distributing items from the back of his car. Dne 15. dubna 2024 udělala Nadace AAA Global Care krátkou zastávku na jednom z míst v Praze, kde se scházejí lidé v nesnázích. Pastor Yomi rozdal několik občerstvení a řekl pár slov. Občerstvení bylo vděčně přijato a rozjasnilo den všem, obzvlášť proto, že bylo zima a foukal vítr. Video níže ukazuje, jak Pastor Yomi rozdává předměty z kufru svého auta.

Quick Stop To Hand Out Snacks in Prague – April 15th

On April 15th, 2024, the AAA Global Care Foundation made a brief stop at a place in Prague where underserved people congregate. Pastor Yomi handed out some snacks and shared a few words. The snacks were gratefully received and brightened everyone’s day, particularly as it was cold and windy. The video below shows Pastor Yomi distributing items from the back of his car.

Dne 15. dubna 2024 udělala Nadace AAA Global Care krátkou zastávku na jednom z míst v Praze, kde se scházejí lidé v nesnázích. Pastor Yomi rozdal několik občerstvení a řekl pár slov. Občerstvení bylo vděčně přijato a rozjasnilo den všem, obzvlášť proto, že bylo zima a foukal vítr. Video níže ukazuje, jak Pastor Yomi rozdává předměty z kufru svého auta.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *